Setari Cookie-uri

Alege o frunza de toamna si noi o sa iti spunem tot ce nu stiai despre tine

Astazi avem un test special de toamna care va dezvalui adevarul despre personalitatea ta. In imaginile de mai jos avem opt frunze de toamna in culori diferite, iar tu trebuie sa alegi doar una.

5. Daca ai ales.. frunza portocalie

Portocaliu este culoarea optimismului. Asadar, daca ai ales frunza portocalie, inseamna ca esti o persoana foarte pozitiva, deschisa la nou si extrovertita. Esti un bun prieten si iti este usor sa iti expui punctul de vedere. Stii cum sa transformi orice eveniment la care participi intr-o petrecere distractiva si interesanta. Si, din moment ce iti place atat de mult sa fii in jurul oamenilor, cel mai probabil esti in centrul atentiei pe oriunde mergi.

6. Daca ai ales.. frunza alba

Alb este culoarea noilor inceputuri. Daca alegi aceasta culoare, inseamna ca esti gata sa incepi un nou capitol in viata ta. Esti o persoana inteleapta si incerci intotdeauna sa te concentrezi pe partea frumoasa si buna a vietii tale. Iti place cand totul este in ordine, la locul lui. Insa aminteste-ti sa nu pierzi timpul liber pentru a iti "curata" imprejurimile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.