Setari Cookie-uri

Cel mai bun mix matinal, ideal pentru articulatii santoase

Ziua buna se cunoaste de dimineata, asa ca alege sa ai parte de un mic dejun plin de substante nutritive care sa te mentina in forma pe tot parcursul zilei.

Prima masa a zilei este considerata ca fiind combustibilul necesar pentru a avea energie pe tot parcursul zilei si pentru a mentine un echilibru in procesele derulate de organism.

foto interior si prima pagina: NatashaPhoto, Shutterstock

Printre cele mai indicate alimente pe care ar fi bine sa le consumi dimineata se regasesc fructul de avocado, oleginoasele si bananele.

Diversitatea este cheia unei alimentatii corecte, iar fructele de avocado reprezinta o sursa buna de acizi grasi esentiali.

Avocado iti creste imunitatea

Un aliment ideal pentru sanatatea fiecaruia mai ales ca intr-un singur fruct de avocado se regasesc 20 de vitamine si minerale, dintre minerale, de mentionat este potasiul, excelent mai ales pentru buna functionare a sistemului cardiovascular.

Pe langa grasimile mononesaturate si polinesaturate, avocado mai contine vitaminele C, E, betacaroten si luteina, care au tot afect antioxidant, contribuind la o imunitate puternica.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.