Setari Cookie-uri

Cum sa te simti activa dimineata: acest truc este recomandat de expertii in sanatate

Multe persoane sunt matinale si incep ziua de munca de cum deschid ochii. Tu cum iti incepi ziua? Te simti activa dimineata sau ai vrea sa mai stai in pat?

Iti doresti sa stii cum sa fii matinala? Ai vrea sa ai energie cand te trezesti? Vrei sa te simti activa dimineata si sa simti ca poti sa cuceresti lumea de cateva ori in fiece zi? Specialistii Bustle au cateva sfaturi care sa te ajute sa iti construiesti o rutina sanatoasa de dimineata.

foto interior si prima pagina: oatawa Shutterstock

Multe persoane sunt matinale si incep ziua de munca de cum deschid ochii. Tu cum iti incepi ziua? Te simti activa dimineata sau ai vrea sa mai stai in pat? Crezi ca nici un dus din lume nu ar putea sa te trezeasca sau ai energie cand te trezesti, fara o cana de cafea? Daca vrei sa stii cum sa fii matinala si sa nu te mai simti epuizata inainte de micul-dejun, citeste care este trucul recomandat de specialistii in sanatate citati de Bustle.

Care este unicul truc ce te ajuta sa te simti activa dimineata? O rutina sanatoasa de dimineata incepe cu un pahar de apa. Sau cateva! Ca sa ai energie cand te trezesti, incepe ziua hidratandu-te!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.