Setari Cookie-uri

Secretul bananei consumate dimineata

Nu este vorba despre o dieta anumite ci pur si simplu despre un obicei extrem de sanatos. De ce este bine sa consumam banane la micul dejun?

Cum bine se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, dacă vrei să faci mici schimbări pentru a te menține în formă și a scăpa de un surplus de kilograme este necesar să introduci în dieta ta un obicei pe cât de simplu pe atât de sănătos și anume consumarea unei banane dimineața.

foto interior si prima pagina: Paulo Vilela, Shutterstock

Scriitorul Hitoshi Watanabe a scris o carte intitulată e „dieta de banane de dimineață” în care explică faptul că o banană mâncată dimineața și un pahar de apă la temperatura camerei te vor ajuta să elimini câteva kilograme bune într-o singură săptămână.

Banana, secretul siluetei tale

Această schimbare benefică îți va fi de folos dacă vei alege să te alimentezi corect în restul zilei renunțând la tot ce înseamnă pâine albă, dulciuri, alimente prăjite și grase sau fast food.

Citește și:

Cu cât vei conștientiza mai repede că sănătatea ta depinde atât de tine cât și de obiceiurile tale culinare cu atât mai sănătos vei fi.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.