Setari Cookie-uri

Cum să îți antrenezi mintea să vadă binele din orice situație

Atunci când ajungi într-un moment mai dificil, unde trebuie să depășești provocări dificile, neașteptate, poate chiar toxice, nu este tocmai ușor să rămâi optimistă. Din acest motiv trebuie să înveți să îți antrenezi mintea să rămână zen. 

Multe studii au demonstrat că o atitudine mai optimistă îmbunătățește atât sănătatea mentală, cât și cea fizică. De asemenea, poți stimula vibrația internă astfel încât să obții tot ce îți dorești în viață.

foto interior si prima pagina: agsandrew Shutterstock

Cu toate acestea, atunci când ajungi într-un moment mai dificil, unde trebuie să depășești provocări dificile, neașteptate, poate chiar toxice, nu este tocmai ușor să rămâi optimistă. Din acest motiv trebuie să înveți să îți antrenezi mintea să rămână zen.

Am găsit câteva trucuri pe thelawofattraction și vrem să le împărtășim și cu voi:

1. Renunță la rănile emoționale din trecut

Învață mai multe despre cum să te eliberezi de trecut și de negativitatea pe care o păstrezi în sufletul tău. Pot fi experiențe trecute, în special cele din copilărie sau din adolescență.

Citește și:

Câteva tehnici prin care poți face asta: meditație, hipnoterapie, yoga. De asemenea, o tabără de lifestyle te va ajuta foarte mult.

În timp ce fiecare persoană poate avea abordări diferite, trebuie să reținem că o atitudine pozitivă începe de obicei cu vindecarea sufletului de rănile emoționale.

2. Axează-te pe lucrurile care îți fac plăcere

Din cauza angajamentelor sociale și de muncă, cel mai probabil nu mai ai timp pentru a face ceea ce îți place cu adevărat. Însă dacă nu găsești timp și spațiu pentru pasiunile și hobby-urile tale, este posibil să devii tristă, ușor dezamăgită de viața pe care o trăiești.

3. Ai grijă de tine

Studiile arată că ceea ce bei și mănânci are un impact major asupra sănătății tale emoționale. De asemenea, activitatea fizică și somnul joacă un rol important aici. Acest lucru înseamnă că ar trebui să acorzi o mai mare atenție modului în care îți tratezi corpul. Ai grijă de tine!

Citește și:

Există o legătură destul de strnsă între deficiențele de vitamine și problemele de sănătate, cum ar fi anxietatea și depresia. Prin urmare, încearcă să urmezi o dietă bogată în nutrienți, minerale și vitamine.

4. Concentrează-ți gândurile asupra lucrurilor frumoase

Ar trebui să îți îndrepți în mod repetat și deliberat atenția către ceea ce îți inspiră bucurie. Dimineața sau seara fă-ți timp pentru a îți reaminti care sunt lucrurile care îți pun zâmbetul pe buze.

De fiecare dată când simți că nu mai poți duce sau îți simți sufletul mult prea încărcat, anxios, găsește puțin timp pentru a face ceva drăguț pentru o persoană la care ții (sau poate chiar o peroană necunoscută).

Experții susțin că actele de bunătate nu doar că îi face pe acei oameni care sunt ajutați mai fericiți, ci te face și pe tine să te simți mai bine. O mână de ajutor pe care i-o oferi unei persoane poate îmbunătăți starea de spirit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.