Setari Cookie-uri

Obiceiuri zilnice care te fac fericita. Pe ce sa pui accent si la ce sa renunti!

Descopera sfaturile psihologilor legate de activitatile si de modul de gandire ce te ajuta sa ai o viata implinita. Iata cateva obiceiuri zilnice care te fac fericita!

Daca in mod constant primesti din mediul tau (familie si prieteni) aceleasi cuvinte toxice, sentimente cu incarcatura negativa si reactii nesanatoase, iti vine greu sa ai o gandire pozitiva. Si atunci cum sa ai o viata implinita? Citeste cum scapi de anxietate, cum poti combate simptomele depresiei si cum poti sa fii echilibrata emotional, schimband cateva aspecte din rutina ta zilnica.

foto interior si prima pagina: lzf Shutterstock

Nu este imposibil sa scapi de deseurile si reziduurile toxice ce iti parvin din jur. Cateva mici schimbari in rutina ta zilnica pot face minuni in sanatatea ta emotionala si mintala. Aceste obiceiuri zilnice care te fac fericita te vor ajuta sa experimentezi ceea ce specialistii numesc mindfulness awareness (metoda de a trai constient, prezent).

Psihologii Psychology Today promit ca oricine, indiferent de experientele toxice din copilarie, de relatiile de cuplu traumatizante sau de metoda de „educare” negativista a creierului, poate fi fericit. Trebuie sa stii, mai intai, ca fericirea ta sta in puterea ta si in cateva obiceiuri zilnice care te fac fericita.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.