Setari Cookie-uri

Te trezesti obosita si cu dureri? Descopera legatura dintre somn si inflamatia din corp

Exista multe cauze pentru care te trezesti obosita si pentru care disconfortul este primul lucru la care te gandesti dimineata.

Te trezesti obosita, te dor articulatiile si muschii? Ai dureri constant si te trezesti neodihnita? Exista o legatura profunda intre inflamatia din corp si calitatea somnului.

foto interior si prima pagina: Charmer Shutterstock

Iti doresti sa te trezesti odihnita si gata de o noua zi. Si totusi, te trezesti obosita de multe ori. Corpul te doare si mintea nu pare pregatita pentru o noua zi. Calitatea scazuta a somnului iti afecteaza viata. Te simti mai stresata, mai iritata, uneori deprimata.

Exista multe cauze pentru care te trezesti obosita si pentru care disconfortul este primul lucru la care te gandesti dimineata.

Poate fi vorba de calitatea patului, de camera, de aerul respirat, de liniste, de calitatea lenjeriei de pat sau a pernei. Sau poate fi vorba despre un nivel crescut al inflamatiei in corpul tau. Descopera ce au de spus specialistii de la Psychology Today.

Citește și:

Descopera care sunt cauzele pentru care te trezesti obosita in fiecare dimineata si cum poti sa imbunatatesti starea ta de bine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.