Fructele și legumele sunt alimentele indicate să le consumi crude. Află de ce în felul acesta sunt foarte benefice pentru organism.

foto interior si prima pagina: stockcreations Shutterstock

Căpşunile, afinele, murele sunt bogate în antioxidanţi. Fructele de pădure trebuiesc mâncate în stare crudă, pentru că au o mulţime de vitamine şi minerale. De exemplu, căpşunile sunt excelente deoarece sunt săţioase, iar afinele ajută la funcţionarea normală a colonului. De asemenea, ceapa și usturoiul ajută în cancerul pulmonar şi în cel de prostată.

Conform clickpentrufemei.ro, uleiul de măsline consumat în stare crudă este benefică pentru inimă. Astfel o linguriță de ulei de măsline pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă îţi va asigura necesarul de grăsimi sănătoase şi va menţine inima sănătoasă.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: