Setari Cookie-uri

Drojdia, un aliment plin de vitamine si minerale

Datorită componentelor, drojdia brutarului sau drojdia de bere este o sursă extrordinară de nutrienţi.

Drojdia este cu siguranţă asociatul oricărei gospodine căreia îi place să prepare diferite tipuri de cocă. Totuşi, ştiaţi că pe lângă scopurile culinare, drojdia este aliatul perfect pentru păstrarea sănătăţii şi frumuseţii pielii, sănătăţii unghiilor şi părului şi menţinerea unui organism sănătos?

foto interior si prima pagina: Fascinadora, Shutterstock

Fiind extrem de bogată în aminoaczi, proteine, minerale şi vitamine, drojdia este recomandată şi ca supliment natural, în special în cazul persoanelor care suferă de anemii sau care nu sunt rezistenţi la efort.

Drojdia proaspătă se consumă cu miere: la o linguriţă cu drojdie se adaugă două linguriţe cu miere de albine, frecându-se amestecul până când se obţine o pastă omogenă. Se recomadă trei linguriţe din acest amestesc pe durata unei zile.

Citește și:

Drojdia uscată se dizolvă, de exemplu, în jumătate de litru de suc de morcovi (extras acasă cu storcătorul electric).

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.