Setari Cookie-uri

Trusa de fitness de urgență pentru un trup seducător

Ti-am pregatit o trusa de fitness de urgenta care te poate ajuta sa obtii silueta dorita chiar si intr-o luna.

Concediul bate la ușă și vrei să fii în cea mai bună formă, să ai acel beach body, cum îl numesc americanii. Vestea mai puțin bună este că e nevoie să depui un pic de efort pentru a-l obține, Vestea bună este că nu e nevoie să mergi la sală pentru asta. Ti-am pregătit o trusă de fitness de urgență care te poate ajuta să obții silueta dorită chiar și într-o lună.

foto interior si prima pagina: Y Photo Studio Shutterstock

1. Fă planșa

Planșa reprezintă unul dintre cele mai bune exerciții care nu ia prea mult timp și dă cele mai bune rezultate în obținerea unui abdomen de super model. Mai mult decât atât, o poți face la tina acasă sau chiar pe malul mării.

2. Folosește discurile glisante

Discurile glisante sunt la mare modă printre vedetele de la Hollywood în Statele Unite și le poți achiziționa și în România la un preț foarte decent. Le poți foloși pentru a face peste 100 de exerciții chiar la tine acasă. Chiar și în cazul începătorilor, rezultatele sunt uimtoare. Le poți folosi pentru a-ți lucra posteriorul și picioarele. Avantajul folosirii acestui instrument, în comparație cu genuflexiunile și fandările clasice, este că îți permite să utilizezi o porțiune mai mare a mușchilor și să obții rezultate mai bune și... mai vizibile.

Citește și:

3.Folosește benzile de rezistență elastice

Atunci când m-am antrenat într-una din sălile UFC Gym, unul dintre cele mai populare lanțuri de cluburi de fitness din SUA, antrenorul personal m-a pus să folosesc o bandă de rezistență elastică. Acestea sunt disponibile ți în România, e trei niveluri diferite de dificultate: ușor, mediu și greu. Le poți folosi pentru a te ajuta să faci mai multe repetări sau să adaugi o rezistență suplimentară atunci când faci exercițiul.

Banda de rezistența elastică este pe cât de simplă, pe atât de versatilă și te poate ajuta să lucrezi diverse grupe musculare. Spre exemplu, dacă o pui la jumătatea coapselor și te deplasezi lateral, stânga - dreapta, vei lucra mușchii aductori și adbuctori.

4. Sari coarda

Citește și:

Dacă ești genul de persoană care urăște să alerge sau să iasă în afară pentru a face cardio, atunci coarda te va salva. Nu vei obține doar rezultate foarte bune, dar va necesita mai puțin timp decât o sesune de jogging obișnuită. In doar 15 minute de săritul coardei vei transpira mai mult decât în timpul unei alergări de o jumătat de oră.

Combină toate cele patru instrumente și vei obține un program complet de antrenament care te vor ajuta să scapi de surplusul de țesut adipos, să îți tonifiezi corpul și să îți crești masa musculară. Nu uita să fii atentă la dietă, să gândești pozitiv, să te hidratezi și să te odihnești bine.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.