Cum îţi dai seama dacă un pepene este copt.

Pepenele roşu, un aliat de încredere în cura de slăbire, este un aliment ce conţine 90% apă, având un format de zaharuri menit de a-ţi asigura energia pe tot parcursul unei zile. Mai mult de atât, pepenele are proprietatea de a regla funcţiile rinichilor şi ale ficatului, făcând mult mai lesne eliminarea de toxine. Iată în ce constă dieta cu pepene roşu.

foto interior si prima pagina: Ekaterina Kondratova Shutterstock

Dieta cu pepene roşu. Paşii pe care trebuie să-i urmezi

Pepenele roşu este unul dintre cele mai indicate alimente atunci când vrei să slăbeşti, chiar şi 5 kilograme în doar 7 zile. Acesta trebuie consumat cu stricteţe pentru a avea efectele dorite asupra organismului tău, mai ales pe timp de vară. Iată ce paşi trebuie urmaţi în dieta cu pepene roşu. Trebuie să ţii cont de 2 etape importante:

Prima etapă: cea în care consumi numai pepene roşu pe toată durata zilei. Aceasta nu trebuie să dureze mai mult de 5 zile şi ai voie să consumi un maxim de 3 kilograme de pepene în fiecare zi. Partea cea mai bună în dieta cu pepene roşu este că în cele 5 zile elimini toate toxinele şi apa în exces din organism, ba chiar poţi slăbi până la 3-4 kilograme.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: