Setari Cookie-uri

Șase moduri de a trece mai ușor peste perioadele dificile

Oricât de dificile ar fi momentele prin care trecem, stă în puterea noastră să le  depășim și să vedem partea plină a paharului. Iată șase moduri prin care poți trece mai ușor peste perioadele dificile din viață. 

Oricât de dificile ar fi momentele prin care trecem, stă în puterea noastră să le
depășim și să vedem partea plină a paharului. Gândurile, oamenii cu care ne înconjurăm și atitudinea noastră ne pot ajuta sau, din contră, pot agrava problema. Iată șase moduri prin care poți trece mai ușor peste perioadele dificile din viață.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden, Shutterstock

1. Dă-i inimii tale ceea ce își dorește

Iubirea de sine este foarte importantă în această perioadă. Trebuie să îți oferi grija, căldura, susținerea pe care ți le-ar oferi un prieten iubitor. Prin urmare,
fă ceea ce îți hănește inima.

2. Fă-l să se simtă în siguranță pe copilul tău interior

Copilul tău interior este ascuns în subconștientul tău și este afectat de perioadele de tranziție din cauza experiențelor prin care a trecut până la șapte ani, perioadă în care se formează fundația noastră subconștientă. Experiențele neplăcute din această perioadă își pun amprenta asupra vieșii nsoatre de adult.

Citește și:

Vorbește cu copilul tău interior. Spune-i că vei avea grijă de el și că totul va fi în regulă.

3. Conectează-te cu sinele tău superior.

Sinele tău superior îți vorbește în moduri neobișnuite care pot părea ilogice sau apărea din nicăieri. Iți oferă indicii care te ajută să vezi imaginea de ansamblu și să înțelegi semnificația schimbărilor din viața ta, înțelepciunea și îndrumarea de care ai nevoie.

4. Vizualizează rezultatele pozitive ale schimbării

Încearcă să vezi rezultatele pozitive care vin odată cu schimbarea majoră pe care o experimentezi acum.

Vizualizarea este ca un mușchi care se dezvoltă cu fiecare exercițiu. Practicând-o, vei dezvolta noi modele de gândire care te vor îndepărta de vechea paradigmă.

Citește și:

5. Păstrează-ți credința

Nu te gândi că această schimbare este împotriva ta. Păstrează-ți credința că ești iubită și ghidată necondiționat. Gândește-te că totul lucrează în favoarea ta.

Având încredere în ceva ce există dincolo de tine îți permiți să ai curajul de a fi deschisă tuturor posibilităților pozitive care pot apărea în viața ta.

6. Înconjoară-te de oameni pozitivi, care te susțin

Nu subestima influența benefică pe care susținerea oamenilor pozitivi o poate avea în viața ta, mai ales atunci când treci printr-o tranziție majoră. Petrece timp alături de oameni care te iubesc și prieteni apropiați. Pe de altă parte, nu uita că este mai bine să fii singură decât în compania unor persoane negative care îți subminează încrederea în tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.