Setari Cookie-uri

Șase sfaturi ale bunicii pentru a slăbi sănătos

Înainte de a prezenta cele mai cunoscute remedii pentru slăbit de pe vremea bunicilor noastre, trebuie să ţinem seama de un lucru foarte important. În trecut, produsele industriale ocupau un loc extrem de restrâns în hrana oamenilor

Remediile naturale pot fi de mare ajutor persoanelor care vor să slăbească sănătos. Oţetul de mere cu miere, scorţişoara, ceaiul de fenicul sunt doar câteva reţete care au trecut proba timpului şi la care poţi apela cu încredere.

foto interior si prima pagina: Foxys Forest Manufacture Shutterstock

Înainte de a prezenta cele mai cunoscute remedii pentru slăbit de pe vremea bunicilor noastre, trebuie să ţinem seama de un lucru foarte important. În trecut, produsele industriale ocupau un loc extrem de restrâns în hrana oamenilor, scrie Adevărul.

De aceea, femeile erau nevoite să pregătească toate mesele zilei, de la micul dejun până la cină. În zilele noastre, hrana este foarte accesibilă: avem cereale gata preparate la micul dejun, alimente de tip fast-food în orice moment al zilei, produse gata preparate sau congelate în toate magazinele. Tentaţiile sunt mari, iar riscurile pentru siluetă şi sănătate pe măsură.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.