Setari Cookie-uri

4 Pași pentru a te conecta cu sufletul tău

Intrarea în contact cu sufletul tău îți va permite să îți explorezi sinele adevărat. Să te cunoșți mai bine. Să ai o legătură aparte cu propria persoană. Să înțelegi care sunt emoțiile tale. 

"”Riscă tot ce ai! Fii asemenea unui jucător! Riscă totul, deoarece clipa următoare ar putea să nu mai vină, aşa că de ce să îţi pese? De ce să te intereseze? Trăieşte intens, trăieşte plin de bucurie. Trăieşte fără teamă, trăieşte fără să te simţi vinovat. Trăieşte fără să îţi fie frică de iad şi fără să doreşți raiul. Trăieşte pur şi simplu.” - spunea Osho.

foto interior si prima pagina: Guryanov Andrey Shutterstock

Cine nu vrea să fie conectat cu sufletul sau? La urma urmei, sufletul este casa tuturor emoțiilor și sentimentelor noastre.

Intrarea în contact cu sufletul tău îți va permite să îți explorezi sinele adevărat. Să te cunoșți mai bine. Să ai o legătură aparte cu propria persoană. Să înțelegi care sunt emoțiile tale.

Citește și:

Există câteva metode care te vor ajuta să te conectezi cu sufletul tău. Iată care sunt acestea:

1. Învață să asculți

Dacă te concentrezi prea mult pe a vorbi, ajungi să uiți de detaliile mărunte care fac diferența și oportunitățile de a aprecia viața pe care o trăieșți. Una dintre cele mai bune căi de a te conecta la sufletul tău este liniștea și pacea interioară. Observarea îndeaproape a gândurilor tale te va ajută, de asemenea, să descoperi cine eșți, ce îți place, care sunt pasiunile și visurile tale și ce ar trebui să eviți nu doar pe viitor, ci începând chiar de acum.

2. Meditează zilnic

Meditația nu este o activitate înfricoșătoare sau dificilă (așa cum pare pentru multe persoane), ci este un exercițiu extrem de simplu și de frumos. Poți medita oriunde, oricând și pentru orice perioadă de timp. Chiar și trei minute de meditație pot face minuni cu sufletul tău.

Citește și:

Tot ce trebuie să faci este să stai într-un loc liniștit, să te relaxezi, să închizi ochii și să lași ca mintea să se liniștească. Este perfect normal ca mintea ta să rătăcească la început, însă dacă eșți perseverentă și continui acest exercițiu, gândurile tale se vor risipi, iar mintea ta va fi liberă.

3. Acceptă-ți emoțiile

Emoțiile sunt instrumente care te ajută să te apropii de sufletul tău. Adesea ele sunt însoțite de sentimente profunde și, astfel, îți îmbogățesc viața într-un fel sau altul.

Emoțiile îți permit să simți blocările fizice și mentale din viața ta și, în același timp, te ajută să găsești soluții la aceste probleme. Acceptă-le și învață să lucrezi cu ele.

4. Mănâncă sănătos

Citește și:

Poate suna ciudat și mă veți întreba ce legătură are mâncarea cu sufletul? Iar răspunsul este: una foarte mare.

Obiceiurile alimentare sunt legate de spiritualitate în majoritatea culturilor din intreaga lume. Toți spun că "Eșți ceea ce mănânci." Acest lucru poate părea ciudat la început, însă gândește-te la următorul lucru - tot ce mănânci devine o parte a corpului tău fizic, în cele din urmă alimentându-ți sufletul. Dacă mănânci nesănătos, atunci nu vei mai avea energia de a fi fericită și optimistă pe tot parcursul zilei. Dacă alegi să consumi alimente sănătoase, poți observa diferențe notabile în starea de spirit și în mentalitatea ta. De asemenea, vei avea mai multă energie pentru a te ocupă de sarcinile zilnice.

Citește și:

Urmează aceste sfaturi simple și, cu siguranță, vei fi cu un pas mai aproape de iluminarea sufletului.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.