Setari Cookie-uri

7 Mantre pentru a găsi motivație în momentele dificile din viața ta

Pacea nu înseamnă să fii într-un loc în care nu există zgomote, probleme sau adevăruri dure cărora să le faci față - pace înseamnă să fii în mijlocul tuturor acestor probleme (în mijlocul furtunii) și să rămâi în continuare liniștită și, cel mai important, să știi cât de puternică ești. 

Lasă-ți sufletul să simtă, nu îți ascunde sentimentele. Important este modul în care alegi să faci față acestor provocări primite de la viață.

Atunci când te confrunți cu lupte dificile îți este tot mai greu să vezi luminița de la capătul tunelului sau să găsești un motiv pentru care să fii recunoscătoare. Acceptarea este importantă deoarece înseamnă că nu decizi instantaneu că trebuie să îți fie bine, ci înseamnă că recunoști că nu știi cu adevărat care va fi următorul pas și că îți dorești să înțelegi întregul adevăr al problemei. Este momentul să înveți, nu să te plângi de tot ce este greu în această viață.

foto interior si prima pagina: www.iostephy.com Shutterstock

Ce mai simplă modalitate de a iniția această schimbare de mentalitate - mesajele zilnice pe care îl le spui sufletului tău.

Citește și:

Este vorba despre menținerea gândurilor corecte în mintea ta astfel încât acestea să fie disponibile imediat ce ai nevoie de ele.

Ce trebuie să faci - dimineața sau seara încearcă să stai pentru câteva secunde într-un loc liniștit și să îți spui câteva cuvite de încurajare. Poți folosi mantre (afirmații sau rugăciuni) scurte precum cele pe care urmează să ți le prezentăm. Astfel de încurajări te ajută să te țină motivată pe drumul cel bun prin păstrarea gândurilor pozitive, pașnice și productive în mintea ta, chiar și atunci când nu mai găseșți nimic bun de care să te legi în viață.

Pacea nu înseamnă să fii într-un loc în care nu există zgomote, probleme sau adevăruri dure cărora să le faci față - pace înseamnă să fii în mijlocul tuturor acestor probleme (în mijlocul furtunii) și să rămâi în continuare liniștită și, cel mai important, să știi cât de puternică ești.

Citește și:

Sfatul nostru este să încerci să îți alegi una dintre aceste mantre de mai jos și să o citești cu voce tare în fiecare dimineață (sau seară), apoi să stai liniștită timp de două minute, repetând-o în tăcere și cu mare atenție astfel încât să ajungă direct la sufletul tău. Vei observa că, în scurt timp, acest exercițiu îți va schimba modul în care alegi să vezi momentele dificile și să depășești vremurile grele:

1. Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate în acest moment. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în mine.

2. Accept ceea ce se întâmplă. Aleg să îmi învăț lecția din această situație și să merg mai departe. Nu contează ce a fost, deja face parte din trecut. Ceea ce contează cu adevărat este ce aleg să fac acum și pe viitor.

Citește și:

3. Folosesc durerea, frustrarea și teama pentru a mă motiva mai degrabă decât să mă enervez. Eu dețin controlul asupra modului în care privesc viața. Sunt puternică.

4. Cea mai eficientă metodă de a mă îndepărta de ceea ce nu îmi doresc este să îmi îndrept atenția treptat și în mod consecvent asupra lucrurilor pe care mi le doresc.

5. Efortul nu este niciodată irosit, chiar dacă duce la rezultate dezamăgitoare. Pentru că întotdeauna mă ajută să fiu mai puternică, mai experimentată, mai sigură pe mine.

6. Mă concentrez asupra ceea ce sunt. Nu sunt ură, nu sunt lacrimi, nu sunt probleme. Sunt un suflet pur care alege să meargă mai departe indiferent de situația în care se află.

7. Timpul trece și învăț să îl prețuiesc mai bine. Pentru mine contează mai mult relațiile autentice, munca semnificativă și pacea minții. Altceva nu contează.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.