Kudika
1 Octombrie 2018

In functie de unghiul sub care privim efectele sale, o putem considera extrem de daunatoare sau super-folositoare.

In ciuda tuturor informatiilor pe care le-ati aflat pana acum, exista si multe efecte bune ale consumului de cafea. De exemplu ea contine multi antioxidanti, care reduc riscul de dezvoltare a o multime de boli. Ea contine de asemenea cofeina – un stimulator care multor oameni le provoaca tulburari de somn. In articolul nostru de azi vom sublinia toate avantajele si dezavantajele acestui produs.

foto interior si prima pagina: Nina Buday Shutterstock

O ceasca obisnuita de americano (de 240 ml) contine:

11% din norma zilnica de vitamina B2 (riboflavina)
6% din norma zilnica de vitamina B5 (acid pantotenic)
2% din norma zilnica de vitamina B1 (tiamina)
2% din norma zilnica de vitamina B3 (niacina)
1% din norma zilnica de acid folic
3% din norma zilnica de mangan
3% din norma zilnica de potasiu
2% din norma zilnica de magneziu
1% din norma zilnica de fosfor

Concluzia principala: cafeaua contine multe vitamine, minerale si antioxodanti necesari organismului nostru. Daca pe langa cafea mai consumati si fructe si legume proaspete, puteti uita de problemele de insuficienta vitaminoasa!

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: