Kudika
19 Octombrie 2018

Beneficiile fisticului. Fisticul, bogat în grăsimi sănătoase, contribuie la prevenirea instalării diabetului.

Aproximativ 30 de grame de fistic furnizează 20% din necesarul zilnic de vitamina B6. Aceasta e necesară pentru buna funcționare a sistemului imunitar, în producerea de hemoglobina și sintetizarea neurotransmițătorilor precum serotonina și dopamina. Ajuta la menținerea unor niveluri normale a glicemiei atunci când aportul caloric este scăzut precum și pentru ameliorarea simptomelor ce însoțesc sindromul premenstrual.

foto interior si prima pagina: nelea33, Shutterstock

Beneficiile fisticului. Atenție!

Cel prăjit şi cu sare nu este bun, nici pentru cei care au probleme cu rinichii, nici pentru hipertensivi. În rest, fisticul este bun (are şi proteine de foarte bună calitate), dar țineți cont că îngraşă, deoarece are o densitate calorică mare.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: