Setari Cookie-uri

Condimentele din bucătărie, beneficii pentru sănătate

Condimentele orientale sunt diverse și îmbină o gamă variată de arome și culori. De-a lungul timpului, oamenii au aflat care este adevărata valoare a acestor mirodenii aromatice nu doar în practica gastronomică, ci şi în diverse afecţiuni.

Fără condimente, mâncarea n-ar mai fi o plăcere, ci o simplă necessitate. Astfel, mirodeniile nu lipsesc din bucătăria nici unei gospodine.

Condimentele orientale sunt diverse și îmbină o gamă variată de arome și culori. De-a lungul timpului, oamenii au aflat care este adevărata valoare a acestor mirodenii aromatice nu doar în practica gastronomică, ci şi în diverse afecţiuni.

foto interior si prima pagina: monticello Shutterstock

Susanul combate anemia

Delicioase, aromate și crocante, semințele de susan sunt pline de nutrienți, minerale, antioxidanți și vitamine. Acestea sunt galbene și ascuțite, cu gust specific, asemănător celui de alune. În bucătărie se poate utiliza și praful de susan, obținut prin macinarea semințelor. Seminţele de susan sunt o sursă excelentă de calciu.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.