Setari Cookie-uri

10 Lucruri care se întâmplă când sufletul ți-e obosit (chiar dacă mereu ai fost puternică)

Înveți să ai mai multă răbdare. Înțelegi că uneori trebuie să faci un pas în spate și să lași ca timpul să își joace cartea, să vezi care este drumul pe care destinul vrea să te pună. 

1. Încetezi să te mai forțezi să te ocupi de anumite lucruri. Înveți să ai mai multă grijă de tine. Nu trebuie să fii prezentă la toate evenimentele la care ești invitată. Nu trebuie să stai la povești cu toți oamenii pe care îi întâlnești. Încerci să îți procesezi sentimentele și emoțiile în loc să fugi de ele, chiar dacă asta înseamnă să te izolezi de oameni.

foto interior si prima pagina: lassedesignen, Shutterstock

2. Ești mai sinceră cu privire la ce simți. Când oamenii treaba dacă ești în regulă, nu îi minți doar pentru că nu vrei să îți vadă latura sensibilă. Alegi să le spui adevărul.

3. Ești dispusă să ceri ajutorul. Alegi să te înconjori de oameni în care poți avea încredere, cărora le poți spune ce ai pe suflet și de la care poți cere sfaturi care să îți fie de folos. Acum ai nevoie de oameni sinceri, reali, dispuși să te ajute.

Citește și:

4. Înveți să ai mai multă răbdare. Înțelegi că uneori trebuie să faci un pas în spate și să lași ca timpul să își joace cartea, să vezi care este drumul pe care destinul vrea să te pună.

5. Te simți ca un străin pentru tine. Nu ești obișnuita să fii acea persoană sensibilă pentru că de fiecare dată ai ajutat alți oameni. Încearcă să te obișnuiești cu tine așa cum ești acum pentru că inima ta are nevoie să fie înțeleasă.

6. Oamenii ajung să nu te mai înțeleagă. Cei mai apropiați prieteni văd ceva diferit la tine. Este posibil ca mulți să interpreteze greșit acțiunile tale și ca alții să se îndepărteze de tine. Însă nu îți face griji - alături de tine vor rămâne prietenii adevărați, cei pe care te poți baza întotdeauna.

Citește și:

7. Îți este greu să identifici sursa sentimentelor și emoțiilor pe care le ai. Totul te lovește brusc, pe nepusă masă. Nu erai pregătită pentru așa ceva. Nu știi ce s-a întâmplat, știi doar că nu mai poți continua așa și că ai nevoie de o pauză.

8. Începi să îți reevaluezi viața și deciziile tale. Te întrebi dacă oare ai fost prea dură cu tine sau dacă a fost bine că în trecut ți-ai ignorat sentimentele și emoțiile. Începi să te întrebi dacă felul în care te simți acum este ceva nou sau dacă este ceva ce există de mult timp în sufletul tău însă ai încercat să îl ții departe de tine.

9. Înveți că este în regulă sa îți simți sufletul vulnerabil. Începi să îți îmbrățișezi vulnerabilitatea, lacrimile și toate lucrurile pe care înainte le asociai cu slăbiciunea. Înveți că toate acestea te fac om și că încercarea de a fi puternică tot timpul este o povară prea mare, o minciună pentru inima ta. Vulnerabilitatea este o altă formă de forță până la urmă, bucură-te de ea.

Citește și:

10. Știi că în cele din urmă vei fi din nou puternică, însă pentru început trebuie să îmbrățișezi această etapă a vieții tale. Nu lupta cu ea, nu o ignoră. Permite-i să existe. Fii așa cum ești acum: simplă, cu sufletul încărcat de emoții, tristă confuză. Nu mai încerca să deții controlul asupra situației când, în realitate, totul se prăbușește peste tine. Va fi mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.