Kudika
4 Februarie 2019

Este sezonul legumelor de toate felurile care ne îmbie de pe tarabe să le cumpărăm şi să ne facem stocul de vitamine pentru iarnă.

Este sezonul legumelor de toate felurile care ne îmbie de pe tarabe să le cumpărăm şi să ne facem stocul de vitamine pentru iarnă.

Cele patru reţete pe care ţi le oferim sunt extrem de uşor de făcut şi te vor ajuta să foloseşti din plin ofertele de sezon. Supele colorate, aromate, aburinde şi cremoase de mai jos îţi vor face mai uşoară orice zi de toamnă.

foto interior si prima pagina: JulijaDmitrijeva, Shutterstock

Supă cremă de rădăcinoase

Sfat: Legumele coapte în cuptor înainte de a fi puse în supă dau un gust uşor afumat şi o savoare deosebită acestei supe.

Ingrediente:

  • 4 morcovi,
  • 1 ţelină,
  • 2 rădăcini de păstârnac
  • 1 ceapă albă,
  • 1 fir de praz

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: