Setari Cookie-uri

Nu-ți mai face rău singură. Învața să te iubești

Aceste rânduri sunt pentru orice persoană care are nevoie să audă că uneori este bine să nu fii în regulă și să îi amintești sufletului tău ca o pauză nu înseamnă un eșec. 

Textul de mai jos îi aparține Laurei Ding-Edwards și este considerat unul dintre cele mai frumoase poeme ale acestei perioade deoarece ne reamintește că uneori viața nu este frumoasă și că nu trebuie să ne simțim întotdeauna bine; că putem lua o pauză oricând de la probleme pentru a ne încărca bateriile, a ne relaxa, a plânge dacă asta simțim... astfel încât să putem reveni asupra situației cu forțe proaspete și mai încrezători ca niciodată.

Vă invit să citiți scurtă poezie:

Dacă muntele pare prea înalt astăzi, atunci urcă un deal în schimb. Dacă dimineața te trezești cu tristețe în suflet, atunci ia o pauză și mai stai în pat.

Dacă ziua simți cum povara vieții cântărește greu pe umerii tăi iar planurile tale par mai degrabă un blestem decât o binecuvântare, nu este nicio rușine să faci schimbări astfel încât să te simți mai bine.

Citește și:

Dacă un duș doare ca niște ace și o baie fierbinte te face să simți că te îneci, dacă nu ți-ai spălat părul de câteva zile... nu arunca coroana ta.

O zi nu este o viață.
O pauză nu înseamnă înfrângere.
Nu te gândi la ea ca la un eșec.
Este doar un moment de retragere.

Este în regulă să iei o pauză de la mintea anxioasă, plină de griji.
Lumea nu se va opri în timp ce tu încerci să te regăsești.

Muntele va fi tot acolo când îți vei dori să încerci să îl urci din nou. Poți urca oricând îți dorești, oricând te simți pregătită... însă învață să te iubești până faci asta.

foto main: Captblack76, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.