Setari Cookie-uri

Geniile care au păcălit somnul. Ce tehnici foloseau

Aceste genii au descoperit că nu durata somnului este importantă, ci tehnica folosită. Asta înseamnă că poți dormi mai puțin și să trezești mai odihnit, decât dacă ai fi dormit mai mult.

Probabil că ai auzit de numeroase ori că sunt necesare opt ore de somn pe noapte. Ei bine, sunt oameni care au reușit să revoluționeze lumea cu mai puțin somn de atât. Și rețelele lor sunt fantastice, de aceea ar trebui să știi de ele și ce impact pot avea asupra ta. Printre aceste genii se numără: Nikola Tesla, Leonardo da Vinci şi Salvador Dali. Ei au descoperit rețeta somnului ideal.

Totul începe de la strămoși. Somnul lor se baza pe formula: patru ore (prima fază) + două ore (a doua fază) = șase ore. Adică, aceștia dormeau în două momente diferite care erau separate de o perioadă de veghe. Cel mai adesea, perioada de veghe era folosită pentru practicile spirituale.

Buckminster Fuller, vizionar, designer, arhitect, poet, autor și inventator american, își structura programul de somn după următoarea formulă: patru reprize de 30 de minute la fiecare șase ore pentru un total de două ore.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: Siriluk ok, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.