Setari Cookie-uri

Alege o floare si afla tot ce nu stiai despre personalitatea ta

Astazi te invitam sa participi la un test special pentru aceasta perioada - un test de personalitate, in care trebuie sa alegi o singura floare.

1. Lalea - esti sensibila si foarte sincera

Daca ai ales laleaua, inseamna ca esti un suflet sensibil, sincer si foarte romantic. Arati intotdeauna compasiune pentru oamenii din jurul tau (chiar si pentru cei pe care nu ii cunosti) pentru ca in mod regulat incerci sa te pui in locul lor. Esti usor emotiva si incerci sa pui pe primul loc nevoile si sentimentele altor persoane - incat uneori ajungi sa iti neglijezi propriile stari si emotii.

foto:

Sa oferi ajutor altor persoane este in natura ta. Atunci cand cineva sufera, tu faci tot posibilul sa o/il salvezi. Cu toate acestea, trebuie sa inveti sa ai grija de tine deoarece impartasirea sentimentelor tale este ceva cu care inca te lupti. Nu pentru ca nu vrei, ci pentru ca simti ca ii impovaresti pe cei dragi. Intotdeauna trebuie sa tii cont de faptul ca problemele tale sunt la fel de importante ca problemele altor persoane si ar trebui sa iti tratezi sufletul la fel de frumos pe cum tratezi sufletele altora.

Citește și:

Sfatul nostru: invata sa accepti iubire, nu doar sa oferi.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.