Setari Cookie-uri

Luna plina in Scorpion pe 18 mai: Ce ti-a pregatit karma pentru urmatoarea perioada?

Esti curioasa sa afli ce urmeaza pentru tine?

Leu

In timpul acestei lune pline reusesti sa recunosti relatiile toxice care te influenteaza. Ai ocazia sa te indepartezi politicos de oamenii cu care nu esti pe aceeasi lungime de unda. Acum este momentul sa iti reorientezi energiile pozitive asupra visurilor tale.

Fecioara

Aceasta Luna plina va evidentia calitatile tale profesionale si te va ajuta sa gasesti inspiratie pentru viitoarele proiecte. De asemenea, ai ocazia sa intalnesti persoane noi si interesante care vor fi pregatite sa investeasca in visurile tale si sa te sustina pe drumurile pe care vrei sa mergi.

Balanta

Aceasta Luna plina va aduce multe nedumeriri in viata ta; practic, iti vei pune foarte multe intrebari. Tine minte, insa, ca nu tu trebuie sa schimbi sau sa modifici Universul. Incearca sa te relaxezi si sa ii permiti timpului sa isi joace cartea; lucrurile vor reveni la normal in scurt timp.

Citește și:

Scorpion

In aceasta perioada este posibil sa simti o energie negativa care se napusteste asupra ta. In ciuda diligentei tale si a intentiilor bune, anxietatea poate prelua controlul astfel incat sa te determine sa faci cateva schimbari nu tocmai potrivite pentru tine. Astrele te sfatuiesc sa asculti de oamenii in care poti avea incredere.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.