Setari Cookie-uri

Luna plina in Scorpion pe 18 mai: Ce ti-a pregatit karma pentru urmatoarea perioada?

Esti curioasa sa afli ce urmeaza pentru tine?

Sagetator

In aceasta perioada trebuie sa te astepti la multe surprize frumoase, in special pe plan profesional. Inchei cateva proiecte importante, care iti vor aduce beneficii financiare numeroase. Pe plan personal, astrele te sfatuiesc sa fii mai atenta la modul in care comunici cu oamenii din jurul tau.

Capricorn

In urmatoarea perioada, incerci sa privesti lucrurile dintr-o noua perspectiva. Luna Plina te determina sa accepti o alta realitate a vietii tale. Este posibil ca dupa aceste momente sa iti doresti foarte mult sa faci cateva schimbari importante cat mai repede cu putinta, in special in relatia cu partenerul de cuplu.

Varsator

Oamenii pot intrepreta gresit intentiile tale. Insa nu iti face griji deoarece in scurt timp toate problemele si neintelegerile se vor rezolva de la sine. Pe plan sentimental, ai ocazia sa comunici sincer si deschis cu partenerul de cuplu.

Citește și:

Pesti

Astepti cu nerabdare viitorul, insa aceasta Luna plina te va indruma inapoi catre prezent. Incearca sa traiesti in acest moment, aici si acum - pentru ca el este singurul care conteaza cu adevarat. Apreciaza mai mult tot ce ti se intampla si fii recunoscatoare pentru fiecare lucru marunt din viata ta.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.