Setari Cookie-uri

Efectele intense ale Lunii Noi de pe 3 iunie. Universul are treaba cu noi

Pe data de 3 iunie avem Luna Noua in Gemeni, care este programata sa ofere oamenilor un impuls de energie si vigoare exact pentru lunile de vara.

Leu - Comunici foarte bine cu partenerul de cuplu

In aceste momente alegi sa fii sincera cu partenerul de cuplu si sa ii spui tot ce ai pe suflet astfel incat sa rezolvi toate aceste probleme care stau in calea fericirii voastre. Daca esti singura, nu iti faci griji foarte mari pentru ca aceasta perioada este una in care ai timp sa te descoperi, sa interactionezi mai mult cu tine si sa afli de ce are nevoie inima ta pentru a fi fericita.

Fecioara - Esti intr-o rutina care iti place maxim

Rutina si ritualurile obisnuite ale vietii de zi cu zi te ajuta sa te simti in largul tau in special acum, dupa o perioada destul de aglomerata si dificila pentru tine pe plan personal. Simti nevoia sa te relaxezi, sa te bucuri de lucrurile marunte si sa incerci sa acorzi o atentie deosebita relatiei pe care o ai cu tine insati.

Balanta - Trebuie sa fii mandra de tine

Citește și:

Dupa cateva saptamani dificile si destul de frustrante, Luna Noua te ajuta sa te linistesti si sa intri in conexiune cu sufletul tau. Trebuie sa inveti sa te apreciezi mai mult, sa iti acorzi mai mult timp, sa intelegi de ce ai nevoie pentru a te simti fericita si implinita. Astrele au un sfat pentru tine: nu uita sa fii mandra de tine clipa de clipa, ai trecut prin atat de multe si ai supravietuit.

Scorpion - Esti pregatita pentru o super aventura

Aceasta perioada este una foarte frumoasa pentru tine pentru ca incepi o calatorie spirituala incredibila, in care ai ocazia sa te descoperi si sa intelegi cel mai bine cine esti cu adevarat. Esti intr-o legatura puternica cu sentimentele si emotiile tale si incerci sa gasesti acel echilibru nu doar pe plan personal, ci si in relatia cu oamenii din jurul tau.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.