Setari Cookie-uri

Efectele intense ale Lunii Noi de pe 3 iunie. Universul are treaba cu noi

Pe data de 3 iunie avem Luna Noua in Gemeni, care este programata sa ofere oamenilor un impuls de energie si vigoare exact pentru lunile de vara.

Esti pregatita sa afli ce ti-au rezervat astrele?

Luna Noua este momentul perfect pentru a incepe noi proiecte si a depune eforturile necesare pentru a ne atinge obiectivele. Luna Noua este o faza lunara inspirationala, in timp ce Luna Plina este o faza plina de satisfacii.

Iata ce ne-au pregatit astrele in functie de semnul zodiacal.

Berbec - Vesti frumoase pe plan sentimental

Aceasta perioada este minunata pentru tine deoarece te convinge sa iti indrepti atentia asupra vietii sentimentale, unde ai ocazia sa rezolvi micile conflicte pe care le ai cu persoana draga si sa luati decizii frumoase pentru viitorul vostru. In cazul in care esti singura, Luna Noua iti ofera posibilitatea de a intalni pe cineva de care te vei indragosti imediat.

Taur - Schimbari majore pentru tine

In aceasta perioada au loc cateva schimbari majore in viata ta. Mintea ta este ascutita, perceptiva si plina de claritate dupa o perioada in care ai depus eforturi incredibile pentru a iti imbunatati viata profesionala. Nu ai nicio indoiala ca acum este momentul potrivit pentru a face modificarile la care visezi de atat de mult timp.

Citește și:

Gemeni - Saluta pasiunea cu tot sufletul tau

In cazul in care esti deja intr-o relatie, ai ocazia sa faci o schimbare importanta in modul in care comunici cu partenerul de cuplu. Sunteti sinceri unul cu celalalt si va apropiati mai mult ca niciodata. In cazul in care esti singura, prima zi dupa Luna Noua este momentul perfect pentru a intalni pe cineva special.

Rac - Astrele sunt de partea ta

Aceasta perioada pare sa fie una foarte frumoasa pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala. Multe schimbari interesante la orizont care te ajuta sa iesi din zona de confort, sa inveti lucruri noi si sa te bucuri de acest drum pe care mergi. Beneficiile financiare vor fi pe masura muncii depuse.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.