Setari Cookie-uri

Efectele intense ale Lunii Noi de pe 3 iunie. Universul are treaba cu noi

Pe data de 3 iunie avem Luna Noua in Gemeni, care este programata sa ofere oamenilor un impuls de energie si vigoare exact pentru lunile de vara.

Sagetator - Iti asumi responsabilitati noi

In aceasta perioada intreaga atentie este indreptata asupra vietii profesionale, unde alegi sa incepi noi proiecte si sa te ocupi de taskuri noi si interesante. Aceste schimbari nu doar ca te ajuta sa fii mai responsabila ca niciodata, ci si iti sunt de ajutor sa creezi o legatura mult mai stransa si profunda cu partenerii si colegii de echipa.

Capricorn - Trebuie sa inveti sa ai rabdare

Incerci sa te relaxezi si sa ii permiti Universului sa isi joace cartea de data aceasta. Pentru prima data in viata ta dai drumul fraielor din mana ta si inveti ca uneori chiar nu ai cum sa controlezi absolut tot. Ia-o treptat si nu uita sa te bucuri de aceasta calatorie speciala.

Varsator - Nu lua decizii pripite

Lucrurile par sa se schimbe destul de mult pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala; chiar si asa, incearca sa nu iei decizii grabite si sa analizezi foarte bine situatia inainte de a merge pe un drum anume. Oamenii dragi iti sunt alaturi si te sprijina neconditionat in aceste momente.

Citește și:

Pesti - Intalnesti oameni noi

Luna Noua de pe 3 iunie iti deschide noi orizonturi; acum ai ocazia sa iesi din zona de confort, sa intalnesti oameni noi si sa legi prietenii adevarate ce vor trece testul timpului. Important este sa inveti sa fii tu insati, sa fii sincera si sa iubesti lumea din jurul tau pentru ceea ce este ea fara sa mai incerci sa o schimbi in vreun fel anume.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.