Setari Cookie-uri

Opt pași pentru a avea mai multă energie

Dacă ai un stil de viață agitat și plin, ai momente în care te simți lipsită de energie. Iată ce poți face pentru a remedia această situație.

1. Începe ziua corect

Aceasta înseamnă că ai dormit atât cât ai avut nevoie , respiri aer proaspăt după ce te trezești, faci câteva exerciții, bei apă, faci duș și meditezi. Această formulă s-a dovedit super eficientă în creșterea pozitivității.

2. Mănâcă alimente ușor de procesat de organismul tău

Senzația de letargie și lipsă de energie este generată în mare parte de obiceiurile alimentare deficitare. Fie mânâci seara târziu fie alimentele sunt procesate și greu de digerat. Alege alimente naturale, organice dacă se poate, care necesită o cantitate de energie mai mică pentru a fi procesate.

3. Petrece timp cu oameni care scot ce e mai bun din tine

Persoanele cu care ne petrecem cea mai mare parte a timpului au o mare influență asupra noastră. Inconjoară-te cu oameni pozitivi, creativi, alături de care îți face plăcere să fii, care te apreciază și aduc la suprafață cea mai bună parte a ta.

Citește și:

4. Ia-ți energia înapoi

Adesea ne cedăm puterea personală multor lucruri din afara noastră. Se întâmplă atunci când căutăm aprobarea celorlalți sau când vrem să controlăm lucrurile din jurul nostru. Puterea personală îți aparține și înseamnă energie. Este timpul să o iei înapoi.

5. Urmează-ți scopul

Unul dintre lucrurile care te pot umple cu energie este să îți urmezi scopul vieții. Chiar și un mic pas în direcția sa te va umple de bucurie și îți va da un sentiment de împlinire. Găsește-ți scopul, urmeazț-ți pasiunile și îți vei debloca întregul dvs. potențial energetic.

6. Fii sinceră

Probabil cel mai mare lucru care ne stoarce de energie este să ținem în noi sau să nu spunem lucrurilor pe nume. Permite-ți să te exprimi, să fii cinstită, să fii tu însăți, să-ți manifești unicitatea.

Citește și:

7. Detașează-te de tot ceea ce te scurge de energie

Uneori este nevoie să renunți la ceva sau la cineva pentru a avea mai multă energie. Iar asta este valabil în acele cazuri în care impactul asupra stării tale de bine este unul negativ. Renunță la oamenii, alimentele, informațiile, mediile, muzica, obiceiurile încărcate de negativitate..

8. Fă ceea ce iubești

Fă ceva ce îți place. Vei observa că, deși s-ar putea să dureze ore întregi, la final vei avea mai multă energie decât atunci când ai început. Fă o listă cu lucrurile care îți pla și acordă-le timp săptămânal.

foto interior si prima pagina:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.