Setari Cookie-uri

Energizează-te în cinci pași

După sănătate, energia este poate cel mai important element în starea noastră de bine și atingerea succesului.

Nu putem face mare lucru atunci când nivelul nostru de energie este scaăzut. Iată ce poți face pentru a te energiza aproape instantaneu.

1. Fă lucrurile de care ești pasionată cu adevărat

Când faci lucrurile care te pasionează cu adevărat vei observa că te simți cu mult mai energizată decât atunci când faci lucruri doar de dragul de a le face sau chiar în situațiile în care pur și simplu stai fără să faci nimic. Oricât ar părea de ciudat, chiar dacă ai petrecut ore întregi lucrând, ai mult mai multă energie decât înainte.

2. Petrece timp de calitate în natură și meditează în aer liber

Atunci când te plimbi în natură, te simți în mod subconștient mai conectată la ceva mai mare decât tine. Dacă combini petrecutul timpului în natură cu meditația, rezultatele se vor tripla. Găsește un spațiu liniștit sau un moment liniștit din zi în care să meditezi. Rezultatul? Vei simți claritate și energie într-o cantitate impresionantă.

Citește și:

3. Profită de puterea lecturii. Citește cărți scrise de o persoană care te inspiră să fii cea mai bună versiune a ta.

Atunci când te pierzi între paginile unei cărți, te hrănești cu energia persoanei care a scris cartea respectivă și îți lăregști orizonturile intrând în contact cu un punct de vedere idiferit de al tău. citiți ceva, consumați o parte din mentalitatea cuiva. La sfârșitul lecturii, vei fi mai energizată, mai motivată și mai inspirată în deciziile tale.

4. Fă mișcare și bea multă apă

Atunci când faci mișcare, la fel ca atunci când facei ceva care te pasionează cu adevărat, corpul tău secretă endorfine. Poate că te simți puțin obosită fizic dar ești mai energizată. Hidratarea este un element esențial pentru starea ta de bine, mai ales atunci când o viața activă. Asigură-te că bei mai multă apă decât de obicei în zilele în care faci sport.

Citește și:

    5. Fa un act aleatoriu de bunătate

    Poate că sună anapoda însă de multe ori, atunci când îi ajută, sau ne punem în folosul altora, sfârșim prin a primi mai mult decât oferim. Ajutorul și susținerea acordate altor persoane este o modalitate rapidă de a te simți fericită și energizată.

    foto main:

    Vizionare placuta


    Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.