Setari Cookie-uri

5 Surse de stres pe care le tolerezi prea des in viata ta si ce poti face pentru a scapa de ele

Viata nu trebuie tolerata, ci traita si apreciata. Este un dar de la Univers. Trezeste-te in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si spune-ti ca ziua de astazi va fi o zi perfecta pentru tine.

Incepand de astazi alege sa nu mai tolerezi....

1. Oamenii care sunt in mod intentionat dificili.

Nu lasa negativitatea nimanui sa te impiedice sa fii fericita. Compania negativa nu iti va oferi niciodata o viata pozitiva; examneaza ce nu tolerezi. Fericirea se gaseste in jurul oamenilor iubitori, pozitivi, optimisti.

Putin cate putin, invata sa pastrezi o limita intre tine si oamenii care sunt in mod intentionat dificili.

2. Incercarile tale de a fi la inaltimea asteptarilor celorlalti.

Fericirea si succesul tau nu depind de opiniile altor persoane. Nu esti aici pentru a raspunde asteptarilor celorlalti; esti aici pentru a iti urma propria intuitie si pentru a trai viata pe care tu ti-o doresti.

3. Negativitatea ta inutila.

Nu te mai concentra pe cat de stresata esti si aminteste-ti de cat de binecuvantata esti. Momentele in care te plangi nu vor schimba rezultatul, insa atitudinea pozitiva te poate ajuta. Viata este prea scurta pentru a o petrece intr-un razboi cu tine insati. Include in viata ta acceptarea si iertarea.

Citește și:

4. Scuzele pe care le creezi pentru ca nu faci ce trebuie.

Inceteaza sa mai gasesti scuze pentru ca nu poti face ceva anume si incepe sa te concentrezi pe toate motivele pentru care trebuie sa faci acel lucru. Nu mai vorbi despre ce ai facut sau ce vei face. Asuma-ti raspunderea si lasa ca actiunile tale sa vorbeasca de la sine. Majoritatea lucrurilor grozave din viata nu se intampla intamplator, ci la alegerea fiecaruia dintre noi.

5. Auto-neglijarea.

Cea mai dificila etapa a vietii nu eset atunci cand nimeni nu te intelege, ci atunci cand tu insati nu reusesti s ate intelegi. Este usor sa traiesti pentru ceilalti, insa trebuie sa traiesti pentru tine, pentru propriile tale valori, idei si visuri. Crede in tine si asculta-ti sufletul. Nu te neglija niciodata. Acorda-ti timpul pe care il meriti.

foto main: Ivory27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.