Setari Cookie-uri

La ce ar trebui sa renunte fiecare semn zodiacal in 2020 pentru un an magic

2020 poate fi cel mai frumos an de pana acum daca renuntam la anumite lucruri care ne tin in trecut, care continua sa ne hraneasca inima si sufletul cu durere, tristete, ganduri negative si care nu ne permit sa traim asa cum ne dorim.

Balanta

Ar trebui sa renunti la indoiala pe care o ai cu privire la propria persoana. Nu mai actiona ca cel mai mare critic al tau; invata sa iti numeri binecuvantarile, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai trait pana acum si sa ai mai multa incredere in tine.

Scorpion

Invata sa renunti la trecut. Pune totul in urma, pastreaza doar amintirile frumoase si mergi mai departe. Este un nou an, un nou inceput. Tu tii fraiele vietii tale, incepe un nou capitol si nu te mai uita in spate la tot ce s-a intamplat.

Sagetator

Ar trebui sa renunti la frica. Darama toate zidurile pe care le-ai construit in jurul inimii tale si invata sa iubesti cu adevarat. Invata sa fii vulnerabila si sa iti arati adevarata fata. Invata sa oferi sanse oamenilor din jurul tau.

Capricorn

Ar trebui sa renunti la toate asteptarile pe care le ai. Nu mai presupune ca trebuie sa ajungi intr-un anumit punct in viata pentru a fi cu adevarat fericita. Nici vorba. Fericirea este deja aici, acum - aceasta se afla in inima ta, trebuie doar sa o gasesti.

Citește și:

Varsator

Ar trebui sa renunti la toti oamenii toxici pe care ii ai in jurul tau. De ce iti otravesti singura sufletul? De ce nu iti permiti sa cresti, sa evoluezi, sa simti fericirea adevarata? Este momentul sa pleci si sa iti vezi de viata ta.

Pesti

Ar trebui sa renunti la grijile pe care le ai pentru viitor. Concentreaza-te pe ceea ce se intampla astazi pentru ca ACUM este momentul care conteaza cu adevarat. ACUM se intampla viata ta.

foto main: Irina Alexandrovna Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.