Setari Cookie-uri

Cum sa nu iti mai faci griji din cauza lucrurilor pe care nu le poti controla

Nu poti controla tot ce ti se intampla, insa poti controla modul in care raspunzi la lucrurile care ti se intampla. Iar in acest raspuns sta cea mai mare putere a ta. 

Stiai ca cea mai mare parte a stresului tau vine direct din modul in care gandesti si raspunzi, nu din modul in care este viata ta? Invata sa iti ajustezi atitudinea si tot acest stres suplimentar care iti apasa pe suflet va disparea.

Iata cateva afirmatii pozitive pe care sa ti le spui astfel incat sa poti gestiona mai bine stresul si momentele dificile si sa nu iti mai faci atat de multe griji pentru lucrurile pe care nu le poti controla:

1. Nu imi mai pierd timpul gandindu-ma daca vor exista sau nu probleme. Normal ca vor exista, asa este viata. Imi voi indrepta atentia asupra lor atunci cand vor aparea in fata mea.

2. Daca imi fac prea multe griji despre ce ar putea fi si incep sa construiesc fel si fel de scenarii, nu voi ajunge nicaieri. Ingrijorarea este un mod gresit de a imi folosi energia. In loc sa ma gandesc la ce este mai rau, invat sa ma gandesc la ce este bun si cum pot face pentru a imi schimba viata.

Citește și:

3. Ziua de astazi este o alegere. Aleg sa zambesc, sa ma bucur de lucrurile marunte, sa traiesc frumos, sa nu ma concentrez pe lucrurile negative din viata mea.

4. Nu exista absolut nimic in lumea asta care sa ma impiedice sa fac progres. Pas cu pas.

5. Cel mai frumos cadou de la Univers este sa fiu in viata. Aleg sa actionez ca atare. Las in trecut tot ce este gresit si merg catre viitor indreptandu-mi atentia doar asupra lucrurilor bune. Invat din greseli, accept ce mi se intampla, creez si experimentez, traiesc.

foto main: Sandratsky Dmitriy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.