Setari Cookie-uri

3 Lucruri dificile pe care trebuie să le facem pentru a fi fericiți în vremurile grele

Nu ești aceeași persoană care ai fost în urmă cu un an, cu o lună sau chiar ieri. Nu.... tu crești mereu. Ești mai puternică, mai curajoasă, mai dornică de viață.

Și asta va trece. Iată care sunt acele trei lucruri dificile pe care trebuie să le faci pentru a îți schimba perspectiva și a depăși momentele grele:

1. Învață să fii pe deplin prezentă în fiecare moment

Viața nu se trăiește într-un viitor îndepărtat, închipuit, perfect. Se trăiește aici și acum, cu realitatea pe care o ai în fața ochilor, cu emoțiile și sentimentele pe care le simți. Da, poți spera și poți lucra pentru ca ziua de mâine să fie mai bună. Totuși, pentru a face acest lucru, trebuie să trăiești cu succes și frumos ziua de astăzi.

Locul în care te afli acum este exact locul în care trebuie să fii pentru a ajunge acolo unde vrei să mergi. Așadar, învață să fii prezentă, să trăiești aici și acum.

Reamintește-ți că fericirea este o mentalitate care nu poate fi simțită decât în prezent. Nu este un punct în viitor sau un moment din trecut.

Citește și:

2. Învață să aduci recunoștință și pasiune în lucrurile mărunte

Nu uita că există întotdeauna (dar ÎNTOTDEAUNA) ceva frumos în viața ta, pentru care să îi mulțumești Universului. De asemenea, există întotdeauna un motiv pentru a face un alt pas în fața ta. Doar ascultă-ți sufletul și inima. Învață să aduci recunoștință și pasiune în lucrurile mărunte, acele mici momente simple și banale care îți pot pune zâmbetul pe buze.

Cum ar fi dacă mâine te-ai trezi doar cu micile lucruri pentru care ai fost recunoscătoare astăzi?

3. Învață să fii consistentă în ritualurile zilnice sănătoase

Mintea trebuie să fie antrenată pentru a deveni puternică. Este important să lucrezi în mod constant cu exerciții sănătoase pentru a o ajuta - dacă refuzi să faci asta, îți vei da seama că în scurt timp te vei simți blocată într-un univers plin de negativitate, anxietate, griji, probleme.

Citește și:

Exemple: în fiecare dimineață, în loc să dormi mai mult, trezește-te și alege să faci câteva exerciții simple (flotări, abdomene) care să îți pună corpul în mișcare. În loc să stai pe Facebook sau Instagram, scrie într-un jurnal ceea ce simți. În loc să te uiți la un serial, sună o persoană dragă.

Dovedește-ți în zeci de moduri mici că ai disciplina de a lupta cu viața. Ritualurile tale zilnice pozitive te ajută să te îndrepți către o direcție pozitivă și un drum frumos.

foto main: LaVika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.