Iată câteva lucruri pe care să ți le spui în zilele în care simți că stresul pune stăpânire pe tine:

1. Nimeni altcineva nu o poate face pentru tine

Continuă să faci ceea ce știi în inima ta că este potrivit pentru tine. Lasă-ți visurile să fie mai mari decât temerile și acțiunile mai puternice decât cuvintele tale. Trăiește la alegere, nu întâmplător. Bucură-te de schimbări, nu te refugia în scuze. Ai încredere în tine și spune-ți că poți mai mult.

Luptă pentru a trăi cea mai frumoasă viață de până acum și pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Alege să îți asculți vocea interioară, nu părerile subiective ale tuturor oamenilor din jurul tău. Este drumul tău și atât. Este viața ta. Este viitorul tău. Este destinul tău. Alți oameni pot merge de mână cu tine pe această cale, însă nimeni nu poate merge în locul tău.

2. Viața nu este ușoară, însă merită

Dacă te aștepți să fie ușoară, înseamnă că nu o trăiești la potențial maxim și după ani și ani, te vei trezi dezamăgită. Să ajungi să îți împlinești visurile mărețe ai nevoie de răbdare, de efort, de curaj, de muncă. Așadar, promite-ți să începi de astăzi - în fiecare dimineață alege să fii pregătită să mergi mai departe și să lupți mai mult decât ieri. Mai presus de toate, asigură-te că îți aliniezi corect eforturile la obiectivele tale. Nu va fi ușor, însă în cele din urmă va merita.

3. Nu ești persoana care ai fost ieri

Nu ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o lună. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o săptămână. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o zi. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu un minut. Nu ești persoana care ai fost în urmă cu o secundă.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: