Setari Cookie-uri

3 Ritualuri puternice care să te ajute să elimini stresul din viața ta și să readuci liniștea în sufletul tău

Nimic nu poate stinge lumina care strălucește în interiorul tău. Este magică. Este incredibil de puternică. Este parte din Univers. 

1. Folosește-ți pasiunea și iubirea pentru a găsi puterea de a depăși momentele dificile

Viața nu este ușoară, motiv pentru care de multe ori trebuie să faci lucruri grele pentru a fi cu adevărat fericită în viață. Lucrurile pe care altcineva nu le face. Lucrurile care te înspăimântă. Lucrurile pe care nimeni nu le poate face pentru tine. Lucrurile care te fac să te întrebi cât mai poți duce.

Pentru că acestea sunt lucrurile care te definesc - acestea sunt lucrurile care fac diferența între existență și viață - între cunoașterea drumului și parcurgerea drumului - între o viață banală și o viață plină de fericire și succes.

2. Concentrează-ți energia asupra lucrurilor pe care le poți controla

Învață să faci ceea ce poți acum. Nu mai aștepta să îți pice din cer pentru că asta nu se va întâmpla niciodată. În viața ta apare un progres incredibil atunci când decizi să preiei controlul asupra lucrurilor pe care le faci în loc să îți dorești să deții controlul asupra lucrurilor pe care nu le poți face.

Citește și:

Adevărul este că 10% din viațata este formată de circumstanțe incontrolabile și 90% este formată din modul în care reacționezi la aceste circumstanțe.

Ține minte că nu poți controla tot ce ți se întâmplă, însă poți controla întotdeauna modul în care reacționezi la ce ți se întâmplă. Și asta schimbă totul.

3. Învață să faci din fiecare întâmplare una pozitivă

Cel mai eficient mod de a preveni lucrurile negative este de a te concentra pe ceea ce este pozitiv în viața ta. Răspunsul la stres nu este să îl disprețuiești pentru că asta adaugă și mai mult combustibil pe foc. Răspunsul este să îl accepți și să îl copleșești cu bunătate, dragoste și fericire.

Concentrează-ți atenția și energia pe lucrurile care funcționează bine în viața ta și fii recunoscătoare pentru tot ce este frumos. Hrănește și apreciază ceea ce iubești la viața ta. Bucură-ți sufletul cu lucrurile bune și trăiește cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.