Setari Cookie-uri

Budinca de ovaz la cuptor, cu banane si scortisoara: Micul dejun perfect pentru dimineti racoroase

Te-ai plictisit de terciul de ovaz, dar nu vrei sa renunti la beneficiile sale extraordinare pentru organism?

Iti prezentam budinca de ovaz! Este la fel de nutritiva, se prepara aproape la fel de usor si poate fi pregatita pentru mai multe zile. Se coace in cuptor si o poti privi ca pe o banana bread, intr-o versiune de zece ori mai sanatoasa!

Budinca de ovaz va avea o textura destul de moale, insa mult mai ferma decat un terci. In plus, crusta de deasupra va fi crocanta, iar bananele se vor carameliza si vor avea o aroma irezistibila. Deja vrei sa o incerci, nu-i asa?

Ingrediente necesare pentru budinca de ovaz:

2 banane mici si foarte coapte
3 linguri unt de arahide sau unt de migdale
2 linguri sirop de agave sau miere
O lingura de extract de vanilie

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.