Setari Cookie-uri

Cum să gestionezi și să treci mai ușor peste o respingere?

Nu este o pierdere. Este o experiență din care înveți.

Cu toții ne confruntăm cu respingerea (în diferite forme) în fiecare zi - unii au parte de respingeri mai mărunte, alții de unele incredibil de dureroase. Lecția pe care o avem de învățat de fiecare dată: respingerea nu este o pierdere dacă o vedem ca pe o experiență din care învățăm.

Ce ai de făcut pentru a trece mai ușor peste o respingere:

Simte ceea ce simți

Când întâmpini o astfel de situație, accept-o și, cel mai important, simte ceea ce simți. Acceptă că nu ai fost aleasă. Ai pierdut. Vei avea scenarii despre ce ai fi putut face mai bine astfel încât să nu ajungi în situația asta sau ce ar fi trebuit să schimbi. Indiferent de ce s-a întâmplat, ai ajuns aici - și trebuie să accepți asta.

Fă-ți o favoare și nu te lupta cu trecutul. Ai dat tot ce ai putut în acel moment, așa că învață să fii mândră de tine. Și dacă nu ai făcut, vei ști ce să îmbunătățești data viitoare.

Citește și:

Exprimă ceea ce simți

Este foarte important să fii sinceră cu tine cu privire la sentimentele și stările pe care le ai. Dacă nu poți vorbi cu cineva despre acest lucru, încearcă să ții un jurnal. Întrebări și îndoieli vor apărea, dar tu știi că ești pe drumul cel bun deoarece nu te oprești aici. Ești vulnerabilă, însă mergi mai departe.

Universul îți va oferi îndrumare, învață doar să ai răbdare.

Închide acest capitol

Pe baza modului în care te simți, află care este cea mai bună modalitate de a închide acest capitol și de a merge mai departe cu viața ta. Indiferent de decizia pe care o iei, asigură-te că faci ce trebuie pentru tine cu transparență deplină astfel încât să nu îți compromiti singură liniștea sufletească.

Citește și:

Ai încredere că totul se întâmplă pentru un motiv

Ai încredere că va veni și vremea în care să fii fericită. Gândește-te că tot ce ți se întâmplă în acest moment este un mod de-al Universului de a îți spune că încă nu ești pregătită pentru tot ce ți-a pregătit el. Așadar, bucură-te în continuare de acest drum, mergi mai departe, învață lecțiile importante și, cel mai important, acceptă ce s-a întâmplat astfel încât să nu mai privești în trecut.

foto main: Elena Abrazhevich, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.