Setari Cookie-uri

A început sezonul Peștilor. Tăiem odată pentru totdeauna sfârșiturile pierdute și ne eliberăm de durere

Am făcut tot ce ne-a stat în putere. Acum este momentul să facem pace cu trecutul și să începem să trăim cu adevărat. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte. 

Pe data de 19 februarie a început în mod oficial sezonul Peștilor - ultimul sezon al zodiacului. Datorită influenței acestei zodii, vom intra în contact cu emoțiile noastre, vom accepta ce s-a întâmplat până acum și vom alege să facem pace cu trecutul. Renunțăm la tot ce este dureros și ne pregătim sufletele pentru un nou capitol.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Trebuie să accepți ce se întâmplă în acest moment în viața ta, să te adaptezi schimbărilor și să îți continui drumul. Poate că lucrurile nu sunt așa cum îți dorești, însă crede-mă că în scurt timp vei fi mai fericită ca niciodată. Ai răbdare și permite-i Universului să își joace cartea.

Citește și:

Taur

Nu mai căuta răspunsuri la întrebările la care nimeni nu îți poate răspunde. Este momentul să alegi să faci pace cu trecutul, să te liniștești, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe. Trăiește pentru prezent, este singurul care contează.

Gemeni

În următoarea perioadă poți dezvolta un proiect foarte interesant pe plan profesional; trebuie doar să ai încredere în tine și, chiar dacă primești sfaturi bune de la oamenii din jurul tău, să te lași condusă de intuiție și să iei decizii în funcție de ce îți dictează sufletul. Tu știi cel mai bine ce trebuie să faci.

Rac

Alegerile pe care le faci în această perioadă îți dictează viitorul. Este momentul să faci un pas în spate și să te întrebi ce îți lipsește, ce trebuie să schimbi și la ce trebuie să renunți. Alege să fii sinceră cu tine - altfel vei ajunge pe un drum pe care îl vei regreta mai târziu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.