Setari Cookie-uri

4 Moduri sănătoase de a te vindeca după o despărțire

O despărțire este ceva ce aproape toată lumea experimentează la un moment dat în viața sa. Este un proces dureros și îndelungat. Dacă încerci să te vindeci după o despărțire, s-ar putea să simți că nu vei mai fi niciodată fericită sau chiar că nu vei mai găsi niciodată dragostea. S-ar putea să simți că întreaga lume se dărâmă în jurul tău. 

3. Creează noi amintiri. Doar ale tale

Încearcă să te detașezi de tot ce s-a întâmplat și îndreaptă-ți atenția asupra activităților care îți plac. Fă lucruri care să îți bucure sufletul. Nu stă foarte mult singură. Nu sta foarte mult în casă. Petrece momente în compania oamenilor la care ții și distrează-te.

Creează amintiri care să fie doar ale tale. Poate fi dificil la început, însă cu timpul va deveni chiar drăguț.

4. Alege să fii blândă cu tine

Nu te urî pentru tot ce s-a întâmplat. Cel mai probabil te vei întreba unde ai greșit și te vei gândi la toate lucrurile pe care nu le-ai făcut așa cum îți doreai. La tot ce trebuia să schimbi. Însă, în loc să te învinovățești pentru s-a întâmplat....

Citește și:

- încearcă să privești situația într-un mod obiectiv și cât mai rațional cu putință. Ce ai fi putut face mai bine? Învață lecțiile decât să dai vina pe tine.

- concentrează-ți eforturile pe creșterea personală în loc să te tot gândești la trecut;

- înlocuiește energia negativă cu eforturi pozitive de a fi bine. Nu arată cu degetul către tine. Nu te învinovăți. Fii blândă cu tine;

- amintește-ți că greșelile fac parte din experiența umană și că nu ești nevrednică de iubire pentru că faci greșeli. Cu toții facem. Important este să învățăm din ele.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.