Setari Cookie-uri

Esti epuizata mental de sedintele pe Zoom? Care sunt explicatiile si ce poti face sa te simti mai bine

La inceputul pandemiei, sedintele video cu echipa de la birou sau cu prietenii reprezentau o metoda de conectare si de readucere a „normalului” in vietile noastre.

Nu numai ca ne bucuram atunci cand eram invitate intr-un call video, dar chiar noi insene initiam intalniri virtuale. In acest fel, reuseam sa ne simtim mai aproape de cei dragi, chiar daca nu puteam sa ii vizitam fizic.

Cu toate acestea, a trecut un an de sedinte pe Skype, Zoom sau alte platforme asemanatoare. Multe dintre noi au ajuns la epuizare mentala si emotionala. Apelurile video nu mai sunt un prilej de bucurie, ci taskuri care ne storc de energie. De ce apare epuizarea cauzata de sedintele pe Zoom si cum o poti diminua?

1. Contactul vizual apropiat si prelungit este foarte solicitant. Intr-o conversatie fata in fata, chiar daca faci contact vizual frecvent, iti poti lua privirea de la chipul interlocutorului. Poti privi catre mainile sau picioarele acestuia, catre obiectele din jur sau iti poti lasa ochii sa se odihneasca privind, din cand in cand, undeva departe.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.