Setari Cookie-uri

Ce înseamnă să nu îți accepți sentimentele. Impactul negativ al negării emoțiilor

Nu-ți fie teamă să simți ceea ce simți. Nu-ți fie teamă să fii vulnerabilă. Nu-ți fie teamă să accepți sentimentele din sufletul tău. 

Nu mai nega emoțiile pe care le ai. Iată câteva lecții importante pe care să le înveți, să le accepți, să le pui în practică. Acestea te pot ajuta să darâmi zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale:

Lecția numarul1: Emoțiile nu sunt dovezi că suntem persoane slabe. Sunt dovezi că suntem oameni

În momentul în care încerci să controlezi ceea ce simți, să ignori ce se află în sufletul tău și să îngropi sentimentele din inima ta alegi să te distanțezi de experiența adevărată a vieții. Ascunzi tot ce este viu, tot ce contează cu adevărat.

Dacă nu ești dispusă să îți simți furia, vei eradica și alte sentimente odată cu ea. Nu îți mai fie teamă de asta - acceptă tot ce este, simte tot ce este de simțit și lucrează cu tine.

Citește și:

Lecția numarul2: Suntem meniți să ne simțim toate sentimentele.

Dacă vrei să rezolvi problemele pe care le ai, trebuie să identifici ce sentimente ai și de ce întâmplări sunt legate astfel încât să te poți reconecta cu sufletul tău în moduri sănătoase și pline de pasiune și să reușești să rezolvi conflictele interioare. Nu uita că acesta este un proces ce nu se întâmplă peste noapte. Ai nevoie de răbdare. Între timp, iubește-te necondiționat, fii blândă cu tine și mergi mai departe alegând întotdeauna sinceritatea.

Sentimentele tale nu sunt probleme. Ele te fac, de fapt, om.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.