Setari Cookie-uri

Beneficiile exercitiilor statice: Exercitiile simple care au cele mai bune rezultate pentru silueta ta

Cand vine vorba despre scaderea in greutate sau tonifierea corpului, fiecare persoana are o parere diferita. Care sunt, totusi, cele mai eficiente exercitii fizice?

Unii pariaza pe cardio, altii pe exercitiile de forta, cu greutati. O parte din antrenori recomanda rutinele HIIT, dinamice si explozive, in timp ce altii mizeaza pe efort sustinut, precum alergarea pe banda sau mersul pe bicicleta. Cu toate acestea, daca vrei sa iti transformi corpul si sa devii din ce in ce mai puternica si mai sanatoasa, specialistii atrag atentia asupra unui alt tip de miscare. Este vorba despre beneficiile exercitiilor statice, care nu presupun aproape deloc miscare dinamica, ci mai degraba concentrare si activare musculara.

Care sunt beneficiile exercitiilor statice?

1. Iti imbunatatesc postura. Exercitiile statice activeaza muschii local, ceea ce inseamna ca postura corpului este ajustata prin micro-miscari. Facand regulat acest tip de exercitii, iti poti imbunatati postura si poti parea mai inalta si mai supla. In plus, s-ar putea sa scapi si de acele dureri de spate enervante, survenite in urma statului la birou.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.