La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 iulie că să atragi fericirea

La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 iulie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la frica de a da greș

Treci printr-o perioadă destul de interesantă pe plan profesional; apar câteva oportunati frumoase la orizont și știi că ar fi bine să profiți de ele deoarece îți vor aduce doar beneficii. Singura problema? Îți este frică să dai greș. Renunță la această teamă și bucură-te de noul drum pe care mergi.

Taur - Trebuie să renunți să mai ai așteptări la oamenii din jurul tău

Ai trecut prin momente dificile, ai fost dezamăgită de oamenii la care țineai cel mai mult. Însă, este momentul să nu te mai gândești la trecut și să accepți faptul că nu știi niciodată ce va face sau va spune o persoană. Tu doar bucură-te de momentul prezent și de frumusețea acestuia.

Gemeni - Trebuie să renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale

Nu îți fie teamă de iubire, nu îți fie teamă să fii din nou vulnerabilă și să le arăți oamenilor adevărata ta față. Renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-i dragostei să între din nou în viața ta. Alege fericirea indiferent de cât de rănită ai fost în trecut.

Rac - Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Ești o persoană foarte corectă și îți dorești ca toți oamenii să fie la fel ca tine. Însă răzbunarea nu este modul prin care le arăți ce și cum au greșit. Renunta la această dorință pentru că dacă îți vei pune în practică gândurile și ideile tu vei fi singura rănită.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri