Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 iulie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la dorința de a grăbi timpul

Nu te mai concentra atât de mult pe fiecare clipă care urmează să se întâmple pentru că pierzi momentul cu adevărat important: cel prezent. Nu mai încerca să te ascunzi sau să cauți varianta de a grăbi timpul. Viața ta este acum, accept-o și bucură-te de ea așa cum este.

Capricorn - Trebuie să renunți la ideea că viața ar trebui să fie perfectă

Viața este incredibilă din toate punctele de vedere. Este minunată, este dificilă, este imprevizibilă... și, ghici ce? Este și imperfectă. Acceptă ceea ce trăiești și fii recunoscătoare pentru clipele cu adevărat frumoase.

Vărsător - Trebuie să renunți să le mai permiți oamenilor să îți controleze viața

Preia frâiele vieții tale. Nu te mai lăsa influențată de nimeni, nu mai lua decizii după ce spun sau fac oamenii din jurul tău. Lasă-te condusă de intuiție și alege cu inima. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la dorința de a mulțumi oamenii din jurul tău

Nu te mai lăsa atât de afectată de ce spun, fac sau vor oamenii din jurul tău. Nu îți mai face așteptări pentru că este posibil să fii rănită. Învață să te detașezi de toți pentru că doar așa vei putea fi bine cu tine însăți.

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.