Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 iulie că să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți să te mai întrebi "Cum ar fi fost dacă...?"

Viața ta este chiar acum, chiar aici. Nu te mai întoarce în trecut, nu îți mai pune întrebări care îți răscolesc și mai tare sufletul, nu îți mai face scenarii care dor. Bucură-te de ce trăiești în momentul prezent și închide definitiv ușa trecutului.

Fecioara - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu te teme de schimbare pentru că aceasta este cea care te transformă cu adevărat. Te scoate din zona de confort, îți dă lecții importante, te modelează în cel mai bun sens posibil. Acceptă schimbarea ca parte a vieții tale.

Balanță - Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

În această săptămână Universul te sfătuiește să faci un pas în spate, să lași pentru puțin timp frâiele din mâinile tale și să îi permiți destinului să își joace cartea. Renunta la dorința de a controla totul și bucură-te de călătorie așa cum este ea.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la grijile zilei de mâine

Îți faci prea multe griji pentru ziua de mâine, pentru viitor. Încearcă să trăiești mai mult în prezent pentru că acesta este singurul moment care există cu adevărat - cel care se întâmplă acum, în față ochilor tăi. Aceasta este viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.