Setari Cookie-uri

5 Sfaturi puternice pentru a scăpa de energia negativă lipită de sufletul tău

Nu trebuie să ai puteri supranaturale pentru a simți schimbările subtile ale vibrațiilor din jurul tău. Atunci când acorzi mai multă atenție stărilor, emoțiilor și sentimentelor tale, poți recunoaște și învăța cu ușurință semnele că ești înconjurată de energie negativă și că trebuie să scapi de ea. 

Care sunt cele mai frecvente semne că ești înconjurată de energie negativă:

1. te simți agitată, neliniștită. Simți că nu îți găsești locul;

2. nu reușești să te odihnești;

3. te simți cu moralul la pământ, anxioasă, stresată;

4. gândurile și sentimentele tale parcă au scăpat de sub control;

5. ai tendința de a absorbi rapid gândurile negative ale oamenilor din jurul tău;

6. iei decizii impulsive (și de cele mai multe ori greșite).

Te simți în mod constant fără energie imediat ce întâlnești o anumită persoană sau mergi într-un anumit loc? Pentru a îți elibera sufletul de negativitatea toxică trebuie să identifici și cauza și sursa acestei negativitati. Cu toate acestea, putem înțelege că nu este întotdeauna ușor să te detașezi de oamenii foarte apropiați ție (chiar dacă știi că nu îți fac bine). Așadar, primul pas ar fi să reduci timpul petrecut cu acestea. Este foarte important pentru tine să stabilești și să menții niște limite sănătoase.

Citește și:

Iată cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a scăpa de energia negativă și toxică lipită de sufletul tău:

1. Practică meditația și tehnici de relaxare a sufletului

Una dintre cele mai rapide modalități de a te calma și de a îți ajuta sufletul să ajungă la o stare de relaxare este practicarea meditației. Găsește un loc liniștit și închide ochii. Observă gândurile pe măsură ce îți trec prin minte; nu le eticheta în niciun fel, nu le considera bune sau rele. Respiră profund și relaxează-te, detașându-te de tot ce se întâmplă în jurul tău (imaginează-ți ca și cum gândurile sunt o greutate ce îți este ridicată de pe umeri).

Dacă nu ești adepta meditației, poți face activități în natură - alergatul te ajută să îți pui în ordine gândurile și ideile, îți ridică moralul și elimină energia negativă acumulată în jurul aurei tale. Această activitate este perfectă pentru momentele în care nu ai chef să faci nimic și simți că ești aspirată într-o gaură neagră a negativității.

Citește și:

2. Fă ordine în casă și scapă de toate colțurile aglomerate

Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine. Fă-ți ordine în casă - în dressing, în corpurile de la bucătărie, în sertare, chiar și pe birou. Eliberează-ți spațiul și invită energia pozitivă să pătrundă în casata.

Fă-ți un obicei din a scăpa de aglomerație și încearcă să fii mai atentă la ce cumperi astfel încât să nu mai acumulezi obiecte de care nu ai nevoie.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.