Setari Cookie-uri

5 Sfaturi puternice pentru a scăpa de energia negativă lipită de sufletul tău

Nu trebuie să ai puteri supranaturale pentru a simți schimbările subtile ale vibrațiilor din jurul tău. Atunci când acorzi mai multă atenție stărilor, emoțiilor și sentimentelor tale, poți recunoaște și învăța cu ușurință semnele că ești înconjurată de energie negativă și că trebuie să scapi de ea. 

3. Încearcă să fii mai atentă la modul în care privești viața

Notează într-o agendă de câte ori te plângi într-o zi. Nu contează motivul, subiectul - doar notează de fiecare dată când nu-ți convine ceva. În momentul în care faci asta îți dai seama că aceste reacții sunt complet inutile.

Cu cât te plângi mai mult despre ceea ce te irită, cu atât mai mult acorzi atenție detaliilor nesemnificative, lucrurilor care te supără... și apoi te plângi și mai mult. Intri într-un cerc vicios din care nu mai scapi prea ușor.

Sfatul psihologilor: concentrează-te pe găsirea unei soluții la problema cu care te confrunți.

4. Folosește sare și salvie

Cum scapi de energia negativă din casă cu sare? Adaugi sare în cele patru colțuri ale unei încăperi și o lași să stea timp de 48 de ore. Aceasta absoarbe energia negativă prezentă în împrejurimi. După cele 48 de ore strânge sarea și arunc-o direct.

Citește și:

Un alt truc ar fi să arzi salvie (smudging se numește tehnica). Aprinzi un mănunchi de salvie și te plimbi cu acesta prin casă (începi din cel mai îndepărtat colț al casei și te îndrepți către ferestre și ușa principală).

5. Rămâi aproape de natură

Dacă de obicei ții ferestrele închise, învață să îți schimbi acest obicei. Permite luminii soarelui și aerului proaspăt să pătrundă în casa ta. De asemenea, poți cumpăra mai multe plante de interior pentru mai multă vitalitate și energie pozitivă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.