Setari Cookie-uri

7 Moduri pentru a iti vindeca sufletul si a aduce din nou fericirea adevarata in viata ta

Nu o mai cauta in exteriorul tau. Toata fericirea de care ai nevoie se gaseste in sufletul tau.

Fericirea este o alegere. Pentru fiecare minut in care esti trist sau suparat/nervos, pierzi 60 de secunde de fericire. Alege fericirea. Alege bucuria. Alege zambetul. Alege viata care are sens.

Daca ai curajul sa recunosti momentele in care iti este teama, abilitatea de a rade chiar si in timp ce plangi, puterea de a vorbi chiar daca vocea iti tremura, curajul de a cere ajutor cand ai nevoie si intelepciunea de a il accepta atunci cand ti se ofera, apoi ai tot ce iti trebuie pentru a ajunge la o stare de spirit mai buna... pentru a fi fericita cu adevarat.

Incepe de astazi cu cate o schimbare. Asuma-ti responsabilitatea pentru propria ta fericire. Iata cateva moduri simple, dar importante, de a readuce fericirea in viata ta:

1. Alege sa fii cea mai buna versiune a ta

Da tot ce ai in tot ce faci, urmeaza-ti visurile, fa-ti planuri si nu te compara niciodata cu nimeni. Nu incerca niciodata sa fii mai buna decat alte persoane, insa nu inceta niciodata sa incerci sa fii cea mai buna versiune a ta.

Citește și:

2. Alege sa fii in preajma oamenilor potriviti

Petrece timp cu oamenii cu suflet frumos; cu oameni draguti, optimisti, cu zambetul pe buze, inteligenti, condusi de visuri si idealuri. Relatiile ar trebui sa te ajute, nu sa te raneasca. Inconjoara-te de oameni care reflecta persoana care vrei sa devii. Alege prieteni de care sa fii mandra ca ii cunosti, oameni pe care ii admiri, care te iubesc si te respecta.

3. Alege sa te concentrezi pe ce ai si nu pe ce nu ai

Cand apreciezi ceea ce ai, fericirea apare in viata ta. Alege sa fii recunoscatoare pentru viata pe care o traiesti pentru a aduce un sentiment profund de fericire in sufletul tau. si asta fara sa fii nevoita sa iesi din casa si sa iti cumperi ceva nou.

4. Alege sa ramai optimista

Imaginea din capul tau despre cum ar trebui sa fie viata ta te poate insela din cand in cand. In loc sa te gandesti la cat de departe ai ajuns te concentrezi pe cat de mult ai de mers. Nu uita ca viata este o calatorie, nu o destinatie. Acest moment, ca orice moment de altfel, este un dar nepretuit. Este o oportunitate, asa ca profita de ea si traieste-o.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.