Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 septembrie ca să atragi fericirea

Horoscop saptamanal pentru perioada 13-19 septembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la lucrurile care nu contează

Ești atât de prinsă cu lucruri mari, deloc importante încât nici nu mai știi cum arată adevărată fericire. Ce trăiești acum este de scurtă durată; bucuria vine din lucruri mărunte și simple, iar tu încă nu știi să le apreciezi la adevărata lor valoare. În această săptămână poți schimba acest lucru.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la trecut

Universul îți oferă posibilitatea de a începe un nou capitol al vieții tale. Ești pregătită pentru el? Dacă ai răspuns cu "Da", atunci ia-ți destinul în mâini, închide definitiv ușa trecutului și nu te mai întoarce niciodată acolo. Fă un pas pe acest drum și continuă să mergi fără să te mai uiți în spate.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la durere

Inima ta a suferit suficient, nu crezi? Este momentul să o ajuți să se vindece și să mergi mai departe cu viața ta. Învață-ți lecțiile, închide capitolele dureroase și continuă-ți drumul. Fii recunoscătoare pentru clipa prezentă și fă-ți planuri frumoase pentru viitor.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.